Návrh digitalizace procesu náboru v personální agentuře v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá výzvou v oblasti digitalizace náborového procesu pobočky personální agentury situované v Brně. Teoretická část obsahuje literární rešerše v oblasti digitalizace procesu náboru personálních agentur přes strategické řízení a popis vybraných analyticko-výzkumných a evaluačních metod použitých v této oblasti a typu výzkumu. Analytická část obsahuje aplikaci vybraných analyticko-výzkumných metod za účelem identifikace klíčových faktorů pro posouzení možnosti digitalizace lokální strategie brněnské pobočky, jejichž závěry vstupují do metody COP pro následné zhodnocení. Na základě zjištěných výsledků je v návrhové části zvolená vhodná varianta dalšího směřování společnosti a její rozpracování do konkrétnějších zásahů.
The diploma thesis deals with the challenge in the field of digitalization of the recruitment process of the branch of the personnel agency situated in Brno. The theoretical part contains literature searches in the field of digitalization of the recruitment process of personnel agencies through strategic management and a description of selected analytical-research and evaluation methods used in this area and type of research. The analytical part contains the application of selected analytical-research methods in order to identify key factors for assessing the possibility of digitalizing the local strategy of the Brno branch, whose conclusions enter the COP method for subsequent evaluation. Based on the results obtained, in the design part, a suitable variant of the further direction of the company is chosen and its elaboration into more specific interventions.
Description
Citation
ŠPAČKOVÁ, K. Návrh digitalizace procesu náboru v personální agentuře v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
otázka vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Zaujala mě vaše tabulka vyhodnocení, kde máte výsledek hospodaření společnosti. S jakou sazbou daně jste pracovala? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Jak se případně projeví aktuální politická situace ve vztahu ke COVID-19, ve vztahu k volbám a ve vztahu k daním? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA: V rámci formulace cílů máte kvantifikovaný cíl 35 %. V čem vidíte pro vaši firmu význam v tom, že vymezujete tržní podíl? - zodpovězeno částečně Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D.: Kolik máte v rámci brněnské pobočky zaměstnanců? Informace, které jste dostala, jsou pouze z Brna? Jak jste stanovovala klíčové ukazatele? Měli všichni příležitost se k nim vyjádřit? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D.: Co jsou přesné kroky vaší strategie digitalizace? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO