Návrh strategie rozvoje malého rodinného vinařství na Moravě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na představení návrhu strategického rozvoje malého rodinného vinařství Stávek, sídlícího na Jižní Moravě. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy pro lepší pochopení problematiky rozvoje a růstu společnosti. V analytické části následně je zhodnocen současný stav podniku pomocí vybraných analytických metod. Toto zhodnocení bude sloužit jako podklad pro rozhodování o určení dalšího směru rozvoje. V návrhové části je podrobněji rozepsána vhodná strategie rozvoje včetně harmonogramu změn.
The diploma thesis is focused on the proposal of strategic development of the small family winery Stavek located in South Moravia. The theoretical part defines the fundamentals necessary for better understanding the issues of the development and growth of the company. The current situation of the company is evaluated in the analytical part by using selected analytical methods. This evaluation will serve as a basis for deciding on the next strategic directions. The most suitable development strategy is specified in the design part of this thesis and includes schedule of changes for the near future.
Description
Citation
BALGA, J. Návrh strategie rozvoje malého rodinného vinařství na Moravě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
Otázky vedoucího práce - nejsou Otázky oponenta - nejsou doc. Chlebovský: Do jaké míry se dá stáhnout e-commerce v ČR na vinařství? - odpovězeno doc. Bartoš: Jaké kulturní akce vinařství pořádá a jaké jsou kalkulace na ty akce? - odpovězeno Ing. Kruntorádová: Kolik mají zaměstnanců a jaká je výměra vinohradů? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO