Spokojenost zaměstnanců vybrané společnosti s prací na dálku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této diplomové práce je zjištění spokojenosti zaměstnanců vybrané společnosti sprací na dálku. Vprvní části práce jsou definovány pojmy, které souvisí sprací na dálku zteoretického hlediska. Druhá část obsahuje informace o samotné společnosti spolu sanalýzou spokojenosti zaměstnanců stímto typem práce. Ve třetí části práce jsou poté navržena možná opatření, která by vedla ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců.
The subject of this diploma thesis is to define the satisfaction of emloyees with teleworking in a selected company. The first part of the thesis defines the terms related to telework from a theoretical point of view. The second part contains information about the company itself and analysis about employee satisfaction with this type of work. The third part proposes measures which aim to increased employee satisfaction.
Description
Citation
ZACHAŘOVÁ, M. Spokojenost zaměstnanců vybrané společnosti s prací na dálku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno prof. Meluzín: Jaká jsou podle Vás pozitiva a negativa práce z domu z pozice zaměstnavatele? - odpovězeno Ing. Luňáček: Příspěvek na interner jste řešila jakou formou? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO