Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru na založení bistra. Práce je rozdělená do tří hlavních kapitol. V teoretické části jsou popsány východiska potřebná k vypracování podnikatelského záměru. Analytická část se zaměřuje na provedení analýz a marketingového průzkumu. Poslední návrhová část obsahuje návrh podnikatelského plánu pro úspěšné založení podniku.
This diploma thesis looks at the making of business plan for starting a bistro. The thesis is divided into three main chapters. The theoretical part time describes the foundations necessary to develop a business plan. The analytical part focuses on analysis an marketing research. The last proposal part includes the proposal of the business plan for successful establishment of a company.
Description
Citation
GRŮZOVÁ, B. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
Otázky vedoucího - Nejsou Otázky oponenta - Odpovězeno Prof. Kocmanová Chcete založit podnik v této situace?- Odpovězeno Kdo bude financovat dany projekt?-Odpovězeno Jak jste tvořila trzby?-Odpovězeno Kolik bude cena a kdy se vrátí počáteční náklady?-Částečné odpovězeno Ing.Mahel Je výše mzdy dostačující pro zaměstnance? -Částečné odpovězeno Proč nemate uděláno přehled Cash Flow podniku?-Odpovězeno RNDr.Chvátalová Není cena jídla příliš vysoka?-Odpovězeno Proč otázky v dotazníku mají limitované moznosti?-Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO