Podnikatelský plán – animační agentura

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu pro založení animační agentury, která se bude nacházet ve Žďáře and Sázavou. V první části jsou vymezeny základní pojmy k vytvoření podnikatelského plánu. V druhé části jsou provedeny potřebné analýzy. V třetí části je sestaven podnikatelský plán na základě teoretické části a výsledků z analýz. Závěrem práce je zhodnocení, zda realizovat podnikatelský plán či nikoliv.
This master’s thesis deals with the creation of a business plan for the establishment of an animation agency, which will be located in Žďár nad Sázavou. The first part defines the basic concepts for creating a business plan. In second part, the necessary analyzes are performed. In third part, a business plan is complied on the basis of the theoretical part and the result of analyzes. The conclusion of the work is the evaluation of whether to implement a business plan or not.
Description
Citation
PÁTKOVÁ, A. Podnikatelský plán – animační agentura [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno RNDr.Chvátalová Dotazník je příliš krátký, vysvětlíte proč?- odpovězeno Mate v pesimistické variante mzdy brigádníků 0, proč?- odpovězeno Ing.Mahel, Ph.D Myslíte , že na Vysočině je trh tak velký ,že bude dany koncept ziskový?- odpovězeno Pravděpodobnost výši než 1, je to možné? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO