Strategické řízení rozvoje podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá tématem strategického řízení rozvoje stavebního podniku. Hlavním cílem práce je na základě teoretických poznatků a provedených analýz interního a externího prostředí firmy navrhnout takovou business strategii, kde bude podnik nově úspěšně fungovat jak na trhu privátních, tak i veřejných zakázek.
The diploma thesis deals with the topic of strategic management of a construction company development. Based on theoretical knowledge together with the internal and external corporate environment analysis, the main goal of the work is to propose such a business strategy, where the company operates succesfully on both private and public procurement markets.
Description
Citation
MENŠÍK, M. Strategické řízení rozvoje podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Jaké procento v nákladech máte v kategorii vícepráce? Jaký objem z celkových nákladů ve vícepracích je u veřejné zakázky obvyklý? - zodpovězeno částečně Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: V rizicích jste uváděl partnery. To by dávalo smysl v případě, že vy budete ten, kdo vyhraje tu zakázku. Jak by to bylo, kdyby byla vaše firma v roli subdodavatele? Je tam podobné riziko? Jaké tam jsou obvyklé trendy? - zodpovězeno částečně Ing. Jan Pěta, Ph.D.: Účastnili jste se už veřejných zakázek? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D.: Vytipoval jste si nějaké potenciální partnery. Mají tito partneři zájem s vámi spolupracovat? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO