Mezinárodní marketingová strategie vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analyzování současného stavu marketingové strategie ve vybrané společnosti S&K Label spol. s r.o. na zahraničním trhu B2B v Rakousku, která vyrábí etikety v Kuřimi. Na základě výsledků z vybraných ukazatelů se práce dále zaměřuje na vytvoření návrhů pro zlepšení mezinárodní marketingové strategie.
The diploma thesis is focused on the analysis of the current state of marketing strategy in a selected company S&K Label spol. s r.o. on the foreign B2B market in Austria, which produces labels in Kuřim. Based on the results of selected indicators, the work further focuses on creating proposals for improving the international marketing strategy.
Description
Citation
STRAŽOVSKÁ, L. Mezinárodní marketingová strategie vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. - v prezentaci uvádíte tabulku se mzdou a chybí Vám sociální a zdravotní pojištění. Opomněla jste tento fakt anebo je částka již zahrnuta v položce? Zodpovězeno. doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. - Existují i počáteční náklady související s plánovanou investicí? Zodpovězeno. Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. - Ve SWOT analýze uvádíte jako příležitost změna životního stylu. O čí změnu se jedná? Zodpovězeno. Uvádíte jako slabou stránku ve SWOT analýze max. do 1200 km v okolí. Nejedná se o překlep? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO