Zhodnocení finanční situace mezinárodně působícího podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na zhodnocení finanční situace vybraného mezinárodně působícího podniku. Práce se skládá celkově ze tří částí, přičemž v teoretické části jsou zmíněny pojmy související s hodnocením finančního zdraví. Analytická část zahrnuje analýzu současného stavu společnosti i trhu. A v poslední části je řešen návrh na zlepšení finanční situace vybrané společnosti.
The diploma thesis focuses on the evaluation of the financial situation of a selected internationally operating company. The work consists of a total of three parts, while the theoretical part mentions concepts related to the assessment of financial health. The analytical part includes an analysis of the current state of the company and the market. And in the last part, a proposal to improve the financial situation of the selected company is addressed.
Description
Citation
ZLÁMALÍKOVÁ, L. Zhodnocení finanční situace mezinárodně působícího podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno doc. Škapa: Z jakých zdrojů jste brala úrokovou sazbu? částečně odpovězeno Ing. Poláček: Nepřemýšlela jste o alternativnějších použití metod? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO