Implementace služby pro zpracování diagnostických dat z automobilu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vývojem webové aplikace, která má za úkol získávat a vyhodnocovat diagnostická a informativní data z automobilu. Serverová část této aplikace byla vyvinuta v programovacím jazyce Java s podporou frameworku Spring. Tato část zajišťuje veškerou aplikační logiku a propojení s databází. Uživatelské rozhraní bylo vytvořeno pomocí HTML šablon a k nim přidružených CSS souborů pro stylizaci. Dynamické prvky byly implementovány pomocí skriptů v programovacím jazyce JavaScript. Aplikace umožňuje uživateli registraci s potvrzením, přihlášení, registraci automobilu, sledování diagnostických a informativních dat přicházejících z automobilu a přidání informací do profilu uživatele. Data z těchto hlášení jsou přehledně prezentována v tabulkách, případně v grafech.
This bachelor's thesis is focused on the development of a web application designed for gathering and processing diagnostic and informative data from a vehicle. The backend was developed in Java with the support of the Spring framework. This part of the application contains all the application logic and provides a connection to the database. The frontend was developed as HTML templates with CSS style sheets. Dynamic elements were implemented as JavaScript scripts. The application supports user registration, user login, registration of the vehicle, and adding information to the user's profile. It also presents diagnostic and informative data from the vehicle in a user-friendly way by using tables and plots.
Description
Citation
SZYMUTKO, J. Implementace služby pro zpracování diagnostických dat z automobilu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Kamil Vrba, CSc. (předseda) Ing. Jiří Mekyska, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vojtěch Zvončák, Ph.D. (člen) Ing. Martin Štůsek (člen) Ing. Ján Sláčik (člen) Ing. Ľubomír Mráz (člen)
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Otázky: Jakým způsobem systém sbírá data z automobilu? Jaká zařízení musí uživatel mít k dispozici, aby mohl vámi navržený systém používat? Jaké informace lze pomocí vašeho systému získat z automobilu? Student obhájil bakalářskou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO