Program na generování dvourozměrného Erlichova ladění

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V rámci práce byl vytvořen program na generování dvourozměrného Erlichova ladění. Podle parametrů zadaných uživatelem je vypočítána frekvence jednotlivých stupňů v tónovém terénu. Temperament je možno ihned použít ke hře. Aplikace funguje samostatně i v rámci DAW.
This thesis documents the creation of a program generating two-dimensional Erlich tuning systems. Using set parameters it computes the frequencies of each tone and enables the user to immediately play in the chosen tuning. The app works both as a plugin and as a standalone software.
Description
Citation
DVOŘÁKOVÁ, A. Program na generování dvourozměrného Erlichova ladění [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Zvuková produkce a nahrávání
Comittee
prof. Ing. Kamil Vrba, CSc. (předseda) Ing. Jiří Mekyska, Ph.D. (místopředseda) Ing. Štěpán Miklánek (člen) MgA. Mgr. Ondřej Jirásek, Ph.D. (člen) Ing. Václav Mach, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Otázky oponenta: 1) Můžete prakticky prezentovat funkcionalitu nástroje a jeho možnosti? 2) V práci uvádíte možnosti dalšího směřování aplikace. Mohla byste tyto úvahy před komisí rozvést? Studentka obhájila bakalářskou práci a odpověděla na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO