Inkubační komora s nucenou cirkulací a notifikací stavu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se věnuje senzorům, zejména teploměrům a vlhkoměrům, způsobu měření a regulace teploty v inkubační komoře. Hlavní část práce se věnuje návrhu, realizaci a testování zařízení. Inkubační komoru lze temperovat na teplotu, kterou lze nastavit v uživatelském rozhraní. Notifikace stavu se zobrazuje na webové stránce přes WiFi síť.
This bachelor thesis deals with sensors, especially thermometers and hygrometers, the method of measuring and regulating the temperature in the incubation chamber. The main part of the thesis is focused to the design, implementation and testing of the device. The incubation chamber can be tempered to a temperature that can be set in the user interface. Status notification is displayed on the website via WiFi network.
Description
Citation
KADLUBCOVÁ, A. Inkubační komora s nucenou cirkulací a notifikací stavu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Martin Augustynek, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Mézl, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Vítek, Ph.D. (člen) Mgr. Bc. Darina Čejková, Ph.D. (člen) MUDr. Marie Nováková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Doc. Augustynek se dotázal na původ volby parametrů; možnosti měření vlhkosti pomocí senzoru. Ing. Mézl se dotázal na upřesnění zmíněných modů; možnosti předcházení oscilacím; co se stane v případě výpadku teploty okolí; Doc. Augustynek se dotázal na původ uvedeného grafu. Studentka obhájila bakalářskou práci a odpověděla na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO