Model propustného měniče s vazební indukčností

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce pojednává o vazební indukčnosti v propustném měniči. Popisuje vazební indukčnost a její chování na výstupu měniče. Dalším cílem této práce je popsat tlumení LC filtru. Pro popis zmíněných okruhů je v práci využito návrhu a simulace chování vzorového měniče v programu OrCAD/PSpice.
This work is focused on coupled inductors topic. It shows, how the coupled inductors works in forward converters. Next topic is dumping LC filter. OrCAD/PSpice is used for simulation of designed converters.
Description
Citation
ŠMÍD, M. Model propustného měniče s vazební indukčností [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Jaromír Hubálek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Ivan Szendiuch, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radovan Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Břetislav Mikel, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Křivík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Student seznámil členy komise se svou bakalářkou prací. Dále odpověděl na otázky jednotlivých členů komisea a také na otázky oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO