Víceúčelová hala Jaroměřice nad Rokytnou

Abstract
Zadáním práce je návrh víceúčelové haly v Jaroměřicích nad Rokytnou. Objekt je navržen na pozemku bývalé městské sokolovny a měl by sloužit obdobným způsobem. Víceúčelová hala poskytuje prostor pro sportovní aktivity i pro kulturní události. Součástí haly jsou také prostory pro přípravu občerstvení a menší sály. Objekt je řešen jako bezbariérový. Stavba má podélný tvar, respektuje urbanistické uspořádání původní struktury. Střecha haly je z části řešena jako pobytová. Z budovy je umožněn přístup na hřiště a tenisové kurty.
The assignment is the design of a multi-purpose hall in Jaroměřice nad Rokytnou. Building is designed on the site of a former city gym and should serve in a similar way. The multi-purpose hall provides space for sports activities and cultural events. The hall also includes areas for preparing snacks and smaller halls. The building is designed as barrier-free. The building has a longitudinal shape, respects the urban layout of the original structure. The roof of the hall is partly designed as a residential. The building has access to playgrounds and tennis courts.
Description
Citation
MIKULINCOVÁ, D. Víceúčelová hala Jaroměřice nad Rokytnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura pozemních staveb
Comittee
doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - předseda, doc. Ing. arch. Juraj Dulenčín, Ph.D. - místopředseda, MgA. Václav Kočí, Ph.D. - tajemník, Ing. arch. Jan Májek, Ph.D. - člen, Ing. Jan Helis - člen, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2021-06-07
Defence
Studentka představila svoj bakalářskou práci v krátké prezentaci reagovala na připomínky komise k prezentaci a připomínky z posudků: - dispoziční řešení sanitárního zařízení - konstrukční řešení výtahových šachet - konstrukční řešení železobetonového nosné konstrukce - monolitické zelezobetonová konstrukce stropů - uložení vazníků do kapes - učinné zastínění budovy - nevhodné řešení prostorobvé akustiky - výška základového pásu v diskusi reagovala na dotazy nad projektovou dokumentací - absence návrhu tribuny - chybné výškové kóty - zakreslení schodiště - způdob provedení betonování ve spádu - dispoziční řešení objektu odpovidala uspokojivě na dotazy a připomínky hodnocení rozpravy: A
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO