Biologická analýza v blízké IR oblasti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této semestrální práce je získání informací o analýzách pomocí infračerveného záření. Zaměřena je zejména na optické analýzy v blízké IR oblasti. Teoretická část se zabývá vlivem infračerveného záření na látky a principy fungování IR spektrometrů.
The purpose of this semester work is to obtain information about analyzes by IR radiation. It focuses mainly on optical analyzes in the near IR region. The theoretical part deals with the influence of IR radiation on substances and the principles of functions of IR spectrometers.
Description
Citation
VAŠÍK, L. Biologická analýza v blízké IR oblasti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof.Ing. Marek Penhaker, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jana Kolářová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Marina Ronzhina, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Nykrýnová (člen) MUDr. Tibor Stračina, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Ing. Ronzhina položila otázku: Jakým způsobem byly zpracovány pravděpodobnostní výstupy neuronových sítí při zařezení do určitých kategorií. Student odpověděl na otázky oponenta Student neobhájil bakalářskou práci.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO