Zastřešená tribuna ve Frýdku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Práce se zabývá návrhem ocelové konstrukce tribuny se zastřešením na fotbalovém stadionu ve Frýdku-Místku. Půdorysné rozměry jsou 50 × 14 m, výška je 16,4 m. Konstrukce hlediště je složena z příhradových nosníků uložených na hlavních nosnících. Střecha je pultová a je zavěšena pomocí táhel na sloupech. Konstrukčním materiálem je ocel S235.
The work deals with a design of a steel structure of a grandstand with a roof at the football stadium in Frýdek-Místek. The floor plan dimensions are 50 × 14 m, the height is 16,4 m. The auditorium structure consists of lattice girders placed on main girders. Mono-pitched roof is supported by rods to columns. The construction material is S235 steel.
Description
Citation
KOFLER, N. Zastřešená tribuna ve Frýdku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
prof. Ing. Miroslav Bajer, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Šmak, Ph.D. - místopředseda, Ing. Pavla Bukovská - tajemník, Ing. Jan Břečka - tajemník, Ing. Radim Pokorný - člen, Ing. Jan Barnat, Ph.D. - člen, Ing. Ivan Balázs, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Student formou prezentace seznámil členy komise s hlavními výsledky své práce a vyjádřil se k připomínkám oponenta. Na všechny doplňující dotazy reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO