Bytový dům v Lanškrouně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Zadáním bakalářské práce je vypracování projektové dokumentace pro stavební povolení. Bytový dům je umístěný na rovinatém terénu. Objekt se skládá ze třech nadzemních podlaží a je celoplošně podsklepený. Budova je založena na základových pasech z prostého betonu a nosné zdivo je tvořeno keramickými zdícími prvky. Budova je zateplena kontaktním zateplovacím systémem ETICS. Vodorovné stropní konstrukce jsou systém nosníků a vložek. Střecha je řešena jako jednoplášťová. Ve sklepním podlaží jsou umístěny zejména skladové prostory, technická místnost a společenská místnost. V prvním nadzemním podlaží se nachází dva byty, kde jeden z nich je řešen jako bezbariérový. Ve zbylých podlažích se nachází dalších 4 byty, které po součtu s těmi z prvního podlaží tvoří 6 bytových jednotek. Před budovou se nachází rozlehlé parkoviště o velkém počtu parkovacích míst a hřiště.
The assignment of the bachelor's labor is is the elaboration of project documentation for a building permit. The apartment building is located on flat terrain. The building consists of three floors and has a basement. The building is based on foundation strips made of plain concrete and the load-bearing masonry is made of ceramic blocks. The building is insulated with a contact insulation system. Horizontal ceiling structures are beams and inserts. The roof is designed as a single coat roof. In the basement floor there are mainly storage rooms, utility room and lounge. On the first floor there are two apartments, one of which is designed as a barrier-free. In the remaining floors there are another four flats, which after the sum of those from the first floor form six flats. In front of the building there is a large parking lot with a large number of parking spaces and playgrounds.
Description
Citation
LANGR, L. Bytový dům v Lanškrouně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - předseda, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jindřich Galata - tajemník, Ing. Andrea Bartošová - tajemník, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - člen, Ing. Romana Benešová - člen, Ing. Lukáš Pobořil - člen,
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Student představil svoji DP na téma Bytový dům v Lanškrouně a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Student se snažil vcelku velmi dobře reagovat na připomínky oponenta a zdůvodňovat svoje navrhovaná řešení, rovněž na většinu otázek členů komise k předložené práci reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO