Bezpečnost a ochrana zdraví ve výstavbových projektech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na téma bezpečnost a ochrana zdraví při práci. Cílem této práce je pokusit se nastínit danou problematiku teoreticky a poté ji na názorném příkladě přenést do praktické roviny. Po nastudování této práce by měl čtenář být schopen pohlížet na téma bezpečnosti a ochrany zdraví při práci jako na nedílnou součást projektu. V literární rešerši byly zmíněny základy projektového řízení a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Praktická část se zaměřuje na popsání fungování dané problematiky na konkrétní stavbě. V textu jsou popsány stěžejní procesy dané problematiky, potřebné pro převedení teoretických poznatků do praxe.
This bachelor thesis focuses on the topic of safety and health protection at work. The aim of this work is to try to outline the issue theoretically and then transfer it to a practical level on an illustrative example. After studying this work, the reader should be able to perceive the topic of safety and health at work as an integral part of the project. The basics of project management and occupational health and safety were mentioned in the literary research. The practical part focuses on describing the functioning of the issue on a partricular building site. The text describes the key processes of the issue needed to transfer theoretical knowledge into practice.
Description
Citation
TYRPÁK, R. Bezpečnost a ochrana zdraví ve výstavbových projektech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. Ing. Zuzana Mrňová - tajemník, Ing. Zuzana Fišarová, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen, Ing. Gabriela Kocourková, Ph.D. - člen, Ing. Martin Nový, CSc. - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen, Ing. et Ing. Martin Tuscher, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Student seznámil členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní bylo posouzení bezpečnosti a ochrany zdraví ve výstavbových projektech. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO