Metodika stanovení nákladů na zdravotně technické instalace v nižších stupních dokumentace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá cenami ve stavebnictví. Cílem práce je vytvořit metodiku na stanovení ceny vnitřních zdravotně technických instalací. Teoretická část popisuje ceny ve stavebnictví a jejich tvorbu. Praktická část obsahuje popis tvorby metodiky a možný postup pro získání ceny.
The bachelor thesis deals with prices in construction. The aim of the work is to create a methodology for determining the price of internal sanitary installations. The theoretical part describes prices in construction and their creation. The practical part contains a description of the creation of the methodology and a possible procedure for obtaining the prize.
Description
Citation
ZANÁŠKA, F. Metodika stanovení nákladů na zdravotně technické instalace v nižších stupních dokumentace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph. D. - předseda, doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Marek - tajemník, doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - člen, Ing. Martina Pavelková, Ph.D. - člen, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen, Ing. Svatopluk Pelčák - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO