Určování hodnoty podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předkládaná diplomová práce se zabývá stanovením hodnoty podniku OCELIT, s.r.o. k datu 31.12.2019. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení základních pojmů vztahující se k oceňování podniku. Analytická část se zabývá strategickou analýzou a v poslední části práce je provedeno samotné ocenění podniku.
This diploma thesis deals with determining the value of the company OCELIT, s.r.o. to 31.12.2019. The teoretical part is focused on explaining the basic concepts related to business valuation. The analytical part deals with strategic analysis and in the last part of the work is the valuation of the company itself.
Description
Citation
NEDUCHALOVÁ, I. Určování hodnoty podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Veronika Solilová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Ing. Nina Bočková, Ph.D. : Jak souvisí rostoucí zisk s rostoucími tržbami? Jaká rizika by mohla firma očekávat při dosahování Vámi spočítaných výsledků? Co by mohlo způsobit nízké tržby? Odpovězeno. doc. Ing. Veronika Solilová, Ph.D.: Za jak dlouhé časové období je podnik ztrátový? Co jste doporučovala, aby došlo k nápravě? Je podnik nezávislý nebo má nějakou dceřinnou společnost? Odpovězeno. Ing. Michal Karas, Ph.D.: V práci předpokládáte, že má podnik omezenou budoucnost, jak jste pracovala z výnosovou metodou ocenění? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO