Analýza audio hovoru mezi dvěma účastníky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je analýza psychoterapeutických sezení. Z audionahrávek jsou extrahovány klasifikátory, které popisují proběhlou terapii. Ty jsou následně agregovány, porovnány s ostatními sezeními a graficky prezentovány v podobě zprávy shrnující daný rozhovor. Terapeutům je tímto způsobem k proběhlým sezením poskytnuta zpětná vazba, která může sloužit k profesnímu růstu a kvalitnější psychoterapii v budoucnu.
The aim of this thesis is the analysis of psychotherapeutic sessions. Classifiers describing the therapy are extracted from the audio recordings. These are then aggregated, compared with other sessions, and graphically presented in a report summarizing the conversation. In this way, therapists are provided with feedback that can serve for professional growth and better psychotherapy in the future.
Description
Citation
POLOK, A. Analýza audio hovoru mezi dvěma účastníky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A. Otázky u obhajoby: V práci s daty z diktafonů byly porovnány vámi navržené metody diarizace a pokročilá metoda na bázi Variational Bayes s použitím x-vektorů, kdy metoda na bázi x-vektorů dosáhla lepší diarizace. Dokážete zhodnotit, jaký vliv na následné metody (například ASR) bude mít použítí nejlepší možné diarizace oproti vámi navržené jednodušší metodě? Máte zpětnou vazbu přímo od cílových uživatelů?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO