Návrh předpjaté mostní konstrukce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
TATO BAKALÁŘSKÁ PRÁCE SE ZABÝVÁ NÁVRHEM A POSOUZENÍM SILNIČNÍHO DESKOVÉHO MOSTU O DVOCH POLÍCH NÁVRH PŘEDPÍNACÍ SÍLY JE ZPRACOVÁN POMOCÍ METODY VYROVNÁNÍ ZATÍŽENÍ, PŘIČEMŽ TLOUŠŤKA DESKY JE UVAŽOVÁNA V TRINÁSTICH VARIANTÁCH. CÍLEM TÉTO BAKALÁŘSKÉ PRÁCE JE ZJISTIT, KTERÁ Z UVEDENÝCH VARIANT JE VHODNÁ K PŘEDEPNUTÍ, A KTERÁ JIŽ NE A NÁSLEDNĚ JEDNU VYBRANOU VARIANTU NADIMENZOVAT.
THIS BACHELOR THESIS DEALS WITH THE DESIGN AND ASSESSMENT OF A TWO-FIELD ROAD PLATE BRIDGE THE DESIGN OF THE PRESTRESSING FORCE IS PROCESSED USING THE LOAD COMPENSATION METHOD. THE OBJECTIVE OF THIS BACHELOR THESIS IS TO DETERMINE WHICH OF THE LISTED VARIANTS IS SUITABLE FOR PRESTRESSING, AND WHICH NO LONGER AND SUBSEQUENTLY CHANGE ONE SELECTED VARIANT.
Description
Citation
SEČKÁR, J. Návrh předpjaté mostní konstrukce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Ing. Radim Nečas, Ph.D. - předseda, Ing. Jan Koláček, Ph.D. - místopředseda, Ing. Adam Svoboda - tajemník, Ing. Ondřej Šimek - tajemník, Ing. Michal Požár, Ph.D. - člen, Ing. Adam Svoboda - člen, Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Student odprezentoval svoji bakalářskou práci zkušební komisi a poté reagoval na připomínky a dotazy oponenta bakalářské práce. V rámci obhajoby bakalářské práce student odpovídal na následující dotazy zkušební komise: Ing. Nečas Jak ovlivňuje kroutící moment návrh výztuže? Co je to dimenzační moment? Student odpověděl částečně. Řešil jste deskovou nebo rámovou konstrukci? Student odpověděl. Jak se liší textová část od přílohy statického výpočtu? Student odpověděl. Jak se změní zatížení v případě, že byste řešil rámovou konstrukci? Student odpověděl částečně. Jak funguje vrubový kloub? Student odpověděl částečně. Ing. Požár Jaká je jednotka napětí? Student odpověděl. Ing. Koláček Je konstrukce ve směrovém oblouku? Student odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO