Vytvoření help desku SW nástroje pro řízení kybernetické bezpečnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na tvorbu návrhu helpdesku pro software ESKO. Tento ESKO software vyvinula firma ISIT Slovakia s.r.o. Helpdesk bude znázorněn pomocí několika softwarů. Některé se používají pro tvorbu diagramů a znázornění workflow, další pak pro grafické úpravy. Helpdesk bude vytvořen na základě aktuálních potřeb firmy a následně jí bude dodán jako výsledný produkt. Hlavním cílem je rozšířit funkcionalitu webu a doplnění tohoto webu o navrhnutý helpdesk. Bonusem bude knihovna dotazů, která bude fungovat na principu SQL databáze.
The diploma thesis is focused on the creation of a helpdesk design for ESKO software. This ESKO software was developed by ISIT Slovakia s.r.o. The helpdesk will be represented by several software. Some are used to create diagrams and represent workflows, others for graphic editing. The helpdesk will be created based on the current needs of the company and then delivered to it as the final product. The main goal is to extend the functionality of an existing website and add to this website and the proposed helpdesk. The bonus will be a query library, which should work on the principle of an SQL database.
Description
Citation
BRZOBOHATÁ, V. Vytvoření help desku SW nástroje pro řízení kybernetické bezpečnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-18
Defence
Otázky vedoucího Jaká je reálná nejkratší možná doba realizace helpdesku s uvedením do rutinního provozu? Zodpovězeno Otázky oponenta Jako jedno z rizik uvádíte nedostupnost pracovních sil, bylo by reálné zapojit do realizace i studenty? Zodpovězeno doc. Ing. Miloš KOCH, CSc.: Jaký je rozdíl mezi pojmy "helpdesk" a "servisdesk"? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO