Výběr a implementace informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a zavedením informačního systému pro společnost Prospánek SE. Cílem mé práce je posoudit požadavky na IS a dobře ho aplikovat do provozu. Diplomová práce se zaměřuje na teoretická východiska, která jsou potřebná pro pochopení dané problematiky. Poté kompletní analýzu, návrhové zobrazení a přidělení vhodného nového informačního systému do chodu firmy. Obsahuje návrh, který přispívá ke zlepšení, rychlejšímu a přehlednějšímu chodu systému.
This master’s thesis deals with the design and implementation of an information system for the company ProSpánek SE. The aim of my work is to assess the requirements for IS and to apply it well in operation. The diploma thesis focuses on the theoretical basis that is necessary for understanding the issue. Then a complete analysis, design and assignment of a suitable new information system to the company. It contains a proposal that contributes to the improvement, faster and lucid operation of the system.
Description
Citation
ANÝŽ, L. Výběr a implementace informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Novák, Ph.D. (člen) doc. András Rontó (člen)
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Otázky vedoucího - zodpovězeno Otázky oponenta - nejsou Otázky komise: Ing. Jiří Kříž, Ph.D.: Poznámka k příliš malému písmu prezentace. Jak v novém IS řešíte reportovací služby? - částečně zodpovězeno Ing. Lukáš Novák, Ph.D.: Jakým způsobem bylo stanovováno hodnocení vybíraných IS? Co značí použitá škála? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO