Hodnocení výkonnosti vybrané organizace a návrhy na zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením výkonnosti vybrané organizace a návrhy na zlepšení. Po průzkumu teoretických východisek je zvolen model START, který posloužil jako nástroj pro hodnocení výkonnosti. Na základě provedených interview s řídícími pracovníky byla organizace ohodnocena a dosáhla znamenitého výsledku. Byly identifikovány silné stránky a oblasti pro zlepšení. Z těchto oblastí vzešly návrhy na zlepšení, které by měly posloužit organizaci na cestě k excelenci.
This bachelor thesis deals with performance assesment of selected organization and proposals for the improvement. After exploring theoretical background the model START is chosen, which served as a tool for evaluating perfomance. Based on interviews with managers organization was evaluated and reached wonderful result. Strengths and areas for improvements have been idenfied. Suggestions for improvement have emerged from these areas, which should serve organizations on the journey to excellence.
Description
Citation
DIVÍN, P. Hodnocení výkonnosti vybrané organizace a návrhy na zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. - Proč jste použil v práci model START? Zodpovězeno. V práci navrhujete řešení v oblasti procesů. Jaká je finanční situace společnosti (cash-flow)? Může společnost financovat Vaše návrhy z vlastních zdrojů? Zodpovězeno. Jaké zdroje dat jste používal při zpracování práce? Zodpovězeno. Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. - Myslíte, že je vhodné uvádět celostránkové tabulky do textu bez vysvětlení? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO