Systém pro řízení sportovních akcí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem práce bylo vytvořit informační systém s integrovanou elektronickou časomírou pro akce Šplh na laně. U informačního systému jsem využil několik technologií pro tvorbu pokročilých webových systémů (HTML, CSS, PHP, JS, jQuery a MySql). Pro elektronickou časomíru jsem použil volně dostupnou desku Raspberry Pi 4. Na časomíře je dále server Appache 2 a prohlížeč Chromium pro zobrazení grafického rozhraní. Integrace probíhá pomocí komunikace časomíry a serveru informačního systému. Dále časomíra disponuje dvěma čidly. A to spodním a horním čidlem. U obou jsem pro komunikaci s časomírou použil desku ESP8266, která je zasazená do mnou navrženého plošného spoje.
The main goal of this thesis was to create an information system with an integrated electronic timer for the events Rope climbing. For the information system, I used several technologies to create advanced web systems (HTML, CSS, PHP, JS, jQuery and MySql). I used a freely available Raspberry Pi 4 board for the electronic timer. The integration takes place using communication between the timer and the information system server. The timer also has two sensors. And that is the lower sensor and the upper sensor. For both, I used the ESP8266 board for communication with the timer, which is embedded in my designed printed circuit board.
Description
Citation
TETUR, A. Systém pro řízení sportovních akcí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Jaké jsou přibližné cenové náklady na pořízení jedné vámi navržené časomíry? Vzhledem k údajům v tabulce na str. 50, nevznikne problém, pokud na některých závodech bude vaše časomíra používána a na některých nikoli?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO