Mobilní aplikace pro editaci a prohlížení jednoduchých týdenních rozvrhů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cieľom tejto práce je vytvoriť mobilnú aplikáciu, ktorá bude zaznamenávať pravidelné týždenné aktivity používateľa. Používateľom sa však nerozumie len študent vysokej alebo strednej školy, ale aplikácia má osloviť všetkých ľudí, ktorí si potrebujú zaevidovať pravidelné aktivity v týždni. Používateľ si môže vytvoriť aktivity, ktoré sa následne vložia do tabuľky. Tieto aktivity si môže meniť alebo mazať. Aplikácia umožňuje vytváranie úloh a skúšok. Ku skúškam je možné nastaviť upozornenie, ktoré užívateľ obdrží v čase skúšky, alebo si tento čas môže v Nastaveniach zmeniť. Používateľ si tiež môže v Nastaveniach zmeniť aj to, ako bude jeho tabuľka vyzerať. Môže zmeniť, v ktoré dni si bude chcieť zaznamenávať aktivity alebo začiatočný a koncový čas. V aplikácii tiež možno nastaviť tmavý režim a ušetriť tak výdrž batérie. Bakalárska práca popisuje návrh, implementáciu, testovanie, a tiež budúce zámery s mojou mobilnou aplikáciou.
The aim of this work is to create a mobile application that will write down the regular weekly activities of the user. Users are not only university or high school students, but the application is intended to appeal to all people who need to register for regular activities during the week. Users can create activities which are inserted into the table. These activities can be changed or deleted. The application allows you to create a test task. It is possible to set a notification for the exams, which the user will receive at the time of the exam, or he can change this time in the Settings. The user can also change what his table will look like in Settings. He can change the days on which he wants to record activities or the start and end time of activity. The application can also be set to dark mode to save battery life. The bachelor thesis describes the design, implementation, testing, and also future intentions for my mobile application.
Description
Citation
DŽUBAROVÁ, R. Mobilní aplikace pro editaci a prohlížení jednoduchých týdenních rozvrhů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Matěj Grégr, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Dana Hliněná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Studentka následně odpověděla na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studentky na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: Prečo ste si na vývoj aplikácie vybrali práve Kotlin? Aké sú jeho výhody oproti iným jazykom, nad ktorými ste rozmýšľali? Aká bola spätná väzba testerov na UI? Čo bolo na jej základe zmenené? Komise, například: Jak se Vaše aplikace liší od jiných již zveřejněných.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO