Interaktivní vizualizace výrobních rozvrhů s možnostmi editace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Bakalárska práca sa zaoberá vizualizovaním výrobných rozvrhov pomocou webovej aplikácie, kde zobrazený výrobný rozvrh je možné interaktívne editovať. Podľa Ganttovho diagramu bola navrhnutá schéma na zobrazenie výrobného rozvrhu a jeho editačné vlastnosti. Na vývoji tejto webovej aplikácie boli použíté technológie ako PHP, HTML, MySQL, XAMPP, CSS, Javascript a SQLite3. Riešenie bolo otestované na niekoľkých rôznych výrobných rozvrhoch.
Bachelor thesis deals with visualizing production schedules using a web application where the displayed production schedule can be interactively edited. According to Gantt's diagram, a scheme was designed to display the production schedule and its editing properties. Technologies such as PHP, HTML, MySQL, XAMPP, CSS, JavaScript and SQLITE3 were used to develop this web application. The solution was tested on several different production schedules.
Description
Citation
GLADIŠ, D. Interaktivní vizualizace výrobních rozvrhů s možnostmi editace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Matěj Grégr, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Dana Hliněná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: Na obrázku 3.2 je ukázka plného zobrazení operací, které se skládají z fázových operací. Dle obrázku je naplánováno více paralelních fázových operací na jednom stroji, což mi nedává smysl. Můžete vysvětlit? Předpokládá se při přesunu operací hlídání validity provedené akce? Mám na mysli kontrolu, zda je operace přesunuta na vhodný stroj, není chybně předřazena před operaci v rámci pracovního postupu apod. Komise, například: Proč jsou tak komplikovaně kódované výrobní stroje?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO