Analýza používaných marketingových nástrojů a návrhy pro zvýšení jejich účinnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce řeší analýzu marketingových nástrojů společnosti Burger Festival, s.r.o. a návrhy pro zvýšení jejich účinnosti. Cílem je zanalyzovat tyto nástroje a následně využít aktuální marketingové trendy, které se dají reálně aplikovat na společnost a zvýšit tím jejich účinnost, což vede k vyššímu počtu zákazníků. K analýze a vyhodnocení aktuální účinnosti marketingových nástrojů a následné návrhy pro zvýšení účinnosti probíhaly na základě dotazníkového šetření. V závěru jsou formulovány jednotlivé kroky, které povedou k úspěšnému zvýšení účinnosti těchto nástrojů.
This bachelor thesis deals with the analysis of marketing tools of Burger Festival, LLC and proposals to increase their effectiveness. The aim is to analyze these tools and then use current marketing trends that can be realistically applied to the company and thus increase their effectiveness, which leads to a higher number of customers. The analysis and evaluation of the current effectiveness of marketing tools and subsequent proposals to increase efficiency were based on a questionnaire survey. In the end, the individual steps are formulated that will lead to a successful increase in the effectiveness of these tools.
Description
Citation
KOCOUREK, O. Analýza používaných marketingových nástrojů a návrhy pro zvýšení jejich účinnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-18
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno s výhradami otázky oponenta - zodpovězeno s výhradami Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. - V rámci výzkumu jste provedl dotazníková šetření, prostřednictvím kterých sociálních sítí? Zodpovězeno. Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. - Kdo bude vytvářet obsah na Facebooku a Instagramu? Zodpovězeno. Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. - U grafů Vám chybí procenta, jedná se o formální nedostatek. Řídil jste se citační normou u zdrojů? Částečně zodpovězeno. Plánujete kampaň prostřednictvím TripAdvisor v zahraničí. Existuje otázka v dotazníku směřována na tuto plánovanou aktivitu? Částečně zodpovězeno. doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. - Studujete procesní management, ale zaměření Vaší práce je marketing. Nemůžete tedy zhodnotit Vaše nabyté studijní znalosti. Jaké procesní přístupy může Vaše firma využívat? Zodpovězeno s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO