Sledovací mikroposuvný systém

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a konstrukcí mikroposuvného zařízení, které bude za pomoci kamery sledovat pohyb robotické myši ve vymezeném prostoru. Hlavním úkolem bude sestavit pohyblivou platformu, jejímž cílem bude nacházet se v neustálém kontaktu s robotem pod ní a kopírovat jeho 2D trajektorii. Zařízení bude v budoucnu aplikováno na živou myš pro in vivo experimenty holografické endoskopie.
This bachelor's thesis deals with the design and construction of a micro positioning device that will monitor the movement of a robotic mouse in a defined space with the help of a camera. The main task will be to assemble a moving platform, the aim of which will be to be in constant contact with the robot below it and to copy its 2D trajectory. The device will then be applied to a live mouse for in vivo holographic endoscopy experiments.
Description
Citation
SVOBODA, T. Sledovací mikroposuvný systém [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
prof. RNDr. Tomáš Šikola, CSc. (předseda) prof. RNDr. Miroslav Liška, DrSc. (místopředseda) prof. RNDr. Jiří Spousta, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Petr Dub, CSc. (člen) doc. Ing. Radek Kalousek, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Radim Chmelík, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Bohumila Lencová, CSc. (člen) doc. Ing. Stanislav Průša, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-18
Defence
Po otázkách oponenta bylo diskutováno: možnosti omezení hluku krokových motorů Student na otázku odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO