Hodnocení výkonnosti podniku pomocí nástrojů finanční analýzy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením výkonnosti společnosti Mlékárna Kunín, a.s. v letech 2015-2019 pomocí nástrojů finanční analýzy. První část popisuje jednotlivé metody a vybrané ukazatele týkající se finanční analýzy. Ve druhé části se nachází informace o společnosti a praktická aplikace metod a ukazatelů popsaných v teoretické části. Na základě výsledků finanční analýzy jsou v poslední třetí části navrhnuta řešení, která by měla vést ke zlepšení finanční situace společnosti.
This bachelor thesis is about the evaluation of the efficiency of the Mlékárna Kunín, a.s. company for the period of 2015-2019 using financial analysis tools. The first part describes the various methods and selected indicators related to financial analysis. The second part contains information about the company and the practical application method and indicators described in the theoretical part. Based on the results of the financial analysis, the last third part proposes solutions that should lead to the improvement of the company's financial situation.
Description
Citation
TIHELKOVÁ, K. Hodnocení výkonnosti podniku pomocí nástrojů finanční analýzy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (předseda) Ing. Vítězslav Irein (místopředseda) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-21
Defence
Otázky vedoucího - zodpovězeno Otázky oponenta - zodpovězeno doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. Jaké jsou výhody a nevýhody faktoringu? - zodpovězeno Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. Co je to SWOT analýza? - zodpovězeno Co obnáší "vhodnější propagace" v rámci příležitosti ve SWOT analýze? - zodpovězeno Jak jsou definovány příležitosti ve SWOT analýze? Z jakých zdrojů jsou čerpány příležitosti a hrozby ve SWOT analýze? - zodpovězeno Ing. Jan Pěta, Ph.D. Je reálná změna dodavatele elektřiny s cílem snížit cenu? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO