Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá posouzením informačního systému, sloužícího jako elektronická spisová služba a zároveň jako agendový informační systém orgánu veřejné moci a návrhy ke zlepšení jeho efektivnosti. Součástí práce je taktéž i podrobnější pohled na současný stav instituce, který vychází z použitých analýz. Analýza současného stavu instituce a samotného informačního systému je zpracována na základě teoretických východisek. Následně jsou v závěru práce navrhnuta řešení, jejichž cílem je zlepšit nedostatky informačního systému a tím docílit vyšší efektivnosti.
Bachelor thesis deals with the evaluation of the information system which serves as electronic document service and also as agenda information system for a public authority. Moreover it offers suggestions how to improve its effectiveness. Part of the thesis offers also more detailed look at current state of the public authority which rises from used analytical methods. Analysis of the current state of the institution and its information system is processed according to the theoretical outcomes. In the conclusion of the thesis there are suggestions offered that aim to improve imperfections of the information system and so to enhance its effectiveness.
Description
Citation
BRECKL, J. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lukáš Novák, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-21
Defence
Otázky oponenta: Autor se v práci zabývá tématy UX a UI. V rámci této problematiky v posledních letech rezonuje problematika HCD. Jaký význam má v kontextu UX zkratka HCD? Zodpovězeno Ing. Matej Zápotočný, Ph.D.: Vysvětlete, jak jste stanovil hodinovou mzdu uvedenou v klakulaci. Zodpovězeno Mgr. Martina Bobalová, Ph.D.: Vyjmenujte rizika, ktrerá jste odhlail v rámci své analýzy. Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO