Návrh a vývoj pokladní aplikace pro Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na vývoj aplikace pro konkrétní společnost. Zabývá se návrhem uživatelského prostředí, vnitřní databáze aplikace a rozvržením kódové základny. Obsahuje taktéž analýzu trhu, pro který je aplikace vyvíjena. Závěr je věnován zhodnocení nákladů potřebných k vývoji.
Bachelor thesis is focused on an application development for a specific company. It deals with user interface design, design of inner database of the application and with designing a structure of the codebase of the application. It also contains an analysis of the market, for which the application is meant. The conclusion is devoted to the evaluation of development costs.
Description
Citation
MRŇÁVEK, D. Návrh a vývoj pokladní aplikace pro Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Sulkhan Mukhigulashvili, CSc. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
Otázky oponenta: V práci je uvedeno, že Kotlin byl “vytvořen českou společností zaměřenou na vývoj softwaru JetBrains“. Jak je to s původem jazyka Kotlin, kdo ho vytvořil a proč se jmenuje Kotlin? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO