Návrh databáze pro vybranou společnost

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této práce je návrh databáze pro vybranou společnost, která se týká tvorby výrobních štítků. V rámci této práce se budu zabývat především návrhem struktury této databáze a následně její implementací. Databáze bude realizována na platformě Microsoft SQL Server za pomocí nástrojů Microsoft Management Studia.
The aim of this thesis is to design a database for a selected company, which concerns the creation of production labels. Within this thesis I am going to concentrate on designing the structure of the database and its implementation. The database will be implemented on the Microsoft SQL Server platform using the tools of Microsoft Management Studio.
Description
Citation
BARTOŠ, J. Návrh databáze pro vybranou společnost [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (předseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-21
Defence
Otázky: Oponent - odpovězeno Vedoucí - odpovězeno Docent Škapa - Charakterizujte v čem je ekonomický přínos pro firmu z vaší práce? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO