Analýza investice do kryptoměn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V mé bakalářské práci se věnuji analýze investičního potenciálu kryptoměn. Kromě obecného seznámení s kryptoměnami se zaměřím na Bitcoin, který je jejich momentálně nejvýznamnějším představitelem. Na základě výstupů z teoretické i praktické části bakalářské práce mezi sebou porovnám investici do Bitcoinu oproti nejoblíbenější investiční komoditě, zlatu. Dále předvedu vlastní předpoklad budoucího vývoje Bitcoinu a v poslední řadě popíšu vlastní návrh strategie investování do kryptoměn.
In my bachelor thesis I analyse the investment potential of cryptocurrencies. In addition to a general introduction to cryptocurrencies, I will mainly focus on Bitcoin, which is currently their most important representative. Based on the outputs from the theoretical and practical part of the bachelor´s thesis, I will compare investments in Bitcoin against the most popular investment commodity, which is gold. Furthermore, I will present my own assumption of the future development of Bitcoin. In the end I will describe my own proposal of a strategy for investing in cryptocurrencies.
Description
Citation
SÝKOROVÁ, L. Analýza investice do kryptoměn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-22
Defence
Otázky oponenta - Zodpovězeno Otázky komise Ing. Kříž, Ph.D. : Komu byste investice do krytoměn doporučila? - Odpovězeno Ing. Kříž, Ph.D. : Co investice do nemovitostí, pozemků apod.? - Odpovězeno Ing. Smolíková, Ph.D. : Pokud byste měla doporučit investování, tak by to bylo do kryptoměn? Byly by i jiné aktiva do kterých byste doporučila investovat? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO