Prognostický model poptávky produktu NOTINO s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bklářská práce je zaměřen n vytvoření prognostického modelu poptávky. V první části jsou vymezeny teoretické pojmy, které se týkají poptávky a prognózy poptávky. V druhé části byla provdn nlýza firmy a předepsána hlavní činnost pdniku, základní náležitosti, základní infrmc a historie splečnsti. V pslední části jsu předstvny návrhy na zvýšení poptávky.
The bachelor thesis is focused on the creating a forecasting model of demand. In the first part, theoretical concepts that relate to demand and demand forecasting are singled out. In the second part, the analysis of the firm was carried out and the main activity of the enterprise, basic requisites, basic information and history of the company were prescribed. In the last part, proposals for increasing demand are presented.
Description
Citation
MILLER, E. Prognostický model poptávky produktu NOTINO s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
Otázka oponenta práce: V kapitole 2.2.3. definujete, že elasticita poptávky by měla být negativní. Speciálně i u kosmetiky se ale můžeme setkat s pozitivní hodnot cenové elasticity. Z jakých důvodů nebyla tato možnost zde uvažována? - Odpovězeno Ph.D. Hornungová: Z jakého důvodu jste pracovala se staršími daty? - Odpovězeno Ph.D. Doubravský: Ověřovala jste podmínky pro použití vašeho modelu? V jakém softwaru jste počítala? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO