Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se soustředí na hodnocení finanční situaci společnosti Mamed s.r.o. v letech 2015 až 2019 a na návrhy na její zlepšení. Teoretická část vymezuje pojmy, ukazatele a metody. V praktické části se tyto metody používají k výpočtům ukazatelů. Závěrečná část předkládá návrhy a doporučení na zlepšení finanční situace.
This bachelor thesis focuses on the evaluation of the financial situation of the company Mamed s.r.o. in the years 2015 to 2019 and suggestions for its improvement. The theoretical part defines concepts, indicators and methods. In the practical part, these methods are used to calculate indicators. The final part presents proposals and recommendations for improving the financial situation.
Description
Citation
HANÁK, L. Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
otázky oponenta - odpovězeno doc. Chlebovský - Připomínky k cílům a návrhům práce. doc. Žižlavský - Vysvětlete velkou ztrátu v roce 2019. - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO