Možnosti financování inovací v malých a středních podnicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce „Možnosti financování inovací v malých a středních podnicích“ je popis cílené produktové inovace a návrh na financování inovace. Teoretická část práce popisuje pojmy, které souvisí s inovacemi a dále vysvětluje možnosti financování podnikových aktivit. Praktická část popisuje charakteristiku společnosti a možnosti financování. V závěru práce je popsáno hodnocení a je navrhnuto řešení daného problému.
The subject of bachelor thesis „Possibilities of financing innovations in Small and Medium Companies“ is a description of targeted product inovation and suggested way to finance inovation. Theoretical part describes concepts that are related with inovations and this part describes possibilities of financing in company. The practical part describes characteristics of company and possibilities of financing. The conclusion include an evaluation and suggestion to solve the problem.
Description
Citation
CHARVÁTOVÁ, K. Možnosti financování inovací v malých a středních podnicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-24
Defence
Otázka vedoucí práce – zodpovězeno Otázka oponenta práce – zodpovězeno Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. – Jaký je současný způsob financování inovací ve společnosti? Proč se společnost nezaměřila na získání dotací? – zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO