Návrh změn vnitrofiremní komunikace ve společnosti POOR – TRADE, v.o.s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu vnitrofiremní komunikace. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsán souhrn ověřených vědeckých poznatků, které jsou aplikovány v praktické části. V praktické části jsou pomocí dotazníkového šetření zjišťovány nedostatky vnitrofiremní komunikace ve společnosti POOR–TRADE, v.o.s. Na základě těchto nedostatků jsou navrhovány jednotlivé postupy pro jejich optimalizaci.
This bachelor thesis is focused on the analysis of internal company communication. This thesis is divided into theoretical pand ractical parts. The theoretical part describes a summary of verified scientific knowledge, which are applied in the practical part. In the practical part, the shortcomings of internal company communication in the company POOR – TRADE, v.o.s. are identified by means of a questionnaire survey. Based on these shortcomings, individual procedures for their optimization are proposed.
Description
Citation
MACHOVÁ, D. Návrh změn vnitrofiremní komunikace ve společnosti POOR – TRADE, v.o.s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. et Ing. Kateřina Procházková, Ph.D. (člen) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-24
Defence
otázky oponenta - odpovězeno doc. Konečná - Uvedla byste nějaká opatření, která byste doporučila k časovým a finančním rizikům? - odpovězeno doc. Konečná - Jak by opatření mohla pomoci ke snížení fluktuace zaměstnanců? - odpovězeno Ing. Pěta - Proč jsou Vámi navrhované teambuildingy výrazně cenově odlišné? - odpovězeno Ing. Procházková - Co vedlo společnost k založení v.o.s? Myslíte si, že je to vhodná forma podnikání? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO