Řízení rizik projektu optimalizace dodávky materiálu do výroby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá řízením rizik projektu optimalizace dodávky materiálu do výroby u společnosti Walter s.r.o., který se zabývá výrobou CNC strojů. Díky práci v této firmě a účasti na projektu, mám dostatek informací o fungování a doplňování materiálu, tudíž mohu analyzovat současný stav dodávek. Po analýze následně vyhodnotit a poté navrhnout kroky pro zrychlení a lepším přehledu dodávaného materiálu.
Master thesis deals with risk project management of optimization of supply material to production at Walter s.r.o., which deals with production of CNC machines. Thanks to part-time job in this company and participation in project, I got a lot of information about working of supply material, therefore I can analyze current status of supply. After analysis I am able to evaluate and propose steps for accelerating and better delivering material.
Description
Citation
GRÁBL, J. Řízení rizik projektu optimalizace dodávky materiálu do výroby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik ekonomických systémů
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jana Victoria Martincová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-30
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Řízení rizik projektu optimalizace dodávky materiálu do výroby. Poté následovaly otázky komise: doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSs. Název firmy odpovídá? Kolik má firma zaměstnanců a jak velký má obrat? Co ve Vaší práci představuje v tomto vzorci písmeno F. Proč jste použil normální rozdělení? Diplomant na otázky vedoucého a oponenta odpověděl. Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO