Finanční výkonnost firmy a návrhy na možná zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením finanční výkonnosti firmy. Firma bude zhodnocena na základě teoretických poznatků aplikovaných na reálná data. Firma bude taktéž porovnána s přímým konkurentem a budou vytvořeny návrhy, které by měly vést ke zlepšení finanční výkonnosti podniku.
Subject of this bachelor thesis is to evaluate financial performance of selected company. It will be messured by usage of theoretical indicator applicated on a real data provided by a company. Company will be compared to it's competitor and results will be used for forming proposals, which should eliminate shortcomings and provide ideas for possible improvements of the selected company.
Description
Citation
PULKERT, D. Finanční výkonnost firmy a návrhy na možná zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-09-08
Defence
Otázky oponenta - zodpovězeno. prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. - Vaše práce je zpracována na velmi nízké úrovni. Jak často jste diskutoval Vaši práci s vedoucím práce? Prezentace nesplňuje základní požadavky a byla kratší než je předepsaná norma. Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. - V teorii zmiňujete finanční páku a Králíčkův quick test. Proč není v analytické části tato páka počítána? Zodpovězeno s výhradami. Formátování Vaší závěrečné práce a náležitosti nejsou v souladu se směrnicí pro zpracovávání závěrečné práce. Proč jste se jí neřídil? Zodpovězeno s výhradami.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO