Brno žije na Veveří

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Diplomová práce se zabývá městkou třídou Veveří v Brně. Úprava ulice Veveří umožnila vložení nové zastávky tramvají a podélného parkování. Prázdné části území jsou doplněny o novou urbanistickou strukturu a zanedbaná veřejná prostranství byla upravena. Navržené polyfunkční soubory nabízí služby, administrativní prostory a byty o různých dispozicích a velikostech. Součástí návrhu je také řešení parkování v podzemních garážích. Detailněji je řešený objekt přímo sousedící s Akademickým náměstím.
This diploma project deals with urban avenue Veveří in Brno. The modification of the Veveří Street made it possible to insert a new tram stop and longitudinal parking. The empty parts of the area are filled in by a new urban development and neglected public spaces have been modified. Proposed multifunctional buildings offer services, administrative spaces and apartments of various layouts and sizes. The design also includes parking solution in underground garages. The building directly adjacent to the Academic Square is designed in more detail.
Description
Citation
ŠKRÁŠKOVÁ, M. Brno žije na Veveří [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. arch. Lubica Vitková (předseda) Ing. arch. David Prudík (člen) Ing. arch. Pavel Bainar (člen) Ing. arch. Jiří Knesl (člen) Ing. Stanislav Mikeš (člen)
Date of acceptance
Defence
Studentka prezentovala svou diplomovou práci. Následně reagovala na témata a dotazy vzešlé z posudků. Diskuse probíhala na téma urbanistických a provozních vztahů navržených objektů k výškovým budovám. Následující dotazy byly k předprostoru Právnické fakulty MU. Studentka přesvědčivě reagovala na dotazy komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO