Návrh marketingové strategie pro vybranou fast-food restauraci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem marketingové strategie pro asijskou fast-food restauraci. Důraz je kladen především v identifikaci a popsání vnitřního a vnějšího prostředí restaurace s použitím marketingového výzkumu v terénu. Význam této práce je spatřen v předložení vlastního návrhu marketingové strategie, vymezení časového rámce, kvantifikace nákladů a identifikaci rizik.
This diploma thesis deals with a proposal of a marketing strategy for an Asian fast food outlet. An emphasis is placed primarily on identification and description of the internal and external factors of the outlet using a marketing research. The importance of this work is seen in the presentation of the own proposal of the marketing strategy, timeframe definition, cost quantification and risk identification.
Description
Citation
LE THI, T. Návrh marketingové strategie pro vybranou fast-food restauraci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) Mgr. Stanislav Nisler (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
otázka vedoucího - odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA - Je z hlediska marketingu vhodné měnit menu restaurace, jestliže si na stávající výběr jídel zvykli zákazníci? - odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA - Uvažovali jste o zavedení ochutnávek v restauraci (v rámci prodejních dovedností)? - odpovězeno Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA - Jaké jsou denní tržby restaurace vzhledem k tomu, že navrhuje zvýšení tržeb o 5000 Kč? - odpovězeno Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA - V prezentaci jste uváděla, že restaurace nabízí asijská jídla. Dochází dále k rozdělení na kuchyni vietnamskou, thajsou, atd.? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO