Analýza spokojenosti zákazníků vybrané společnosti s využitím metody Mystery shopping

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na metodu marketingového výzkumu zvaného mystery shopping. V práci jsou popsány druhy služeb, spokojenost zákazníka, komunikace se zákazníkem, marketingový výzkum, samotná metoda mystery shoppingu a proč je dobré tuto metodu využít. Jsou zde také vyjmenovány a popsány techniky mystery shoppingu, kdo je využíval a kde. Praktická část se zabývá analýzou dat z mystery shoppingu, který je proveden ve vybrané společnosti. Na základě pochybnosti o jejich kvalitě, jsou data podrobena kritické analýze a v závislosti na zjištěných výsledcích jsou dána doporučení, jak se slabým stránkám do budoucna vyhýbat či jak jim předejít.
The diploma thesis is focused on the method of marketing research called mystery shopping. The thesis describes the types of services, customer satisfaction, communication with the customer, marketing research and the mystery shopping and why it is good to use this method. There are also listed and described mystery shopping techniques, who and where they are used. The practical part deals with the analysis of the mystery shopping data that is performed in the selected company. Based on their quality, the data are subjected to a critical analysis and, depending on the results found, recommendations are given on how to avoid or prevent future weaknesses.
Description
Citation
ŠRÁMKOVÁ, T. Analýza spokojenosti zákazníků vybrané společnosti s využitím metody Mystery shopping [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-07
Defence
Otázka vedoucího – odpovězeno Otázka oponenta - odpovězeno Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. – Kde byste hledala přínosy vašich návrhů pro podnik? Kolik stojí ztráty ručníků v podniku? - odpovězeno Ing. Josef Veselý, CSc. – Přemýšlela jste o ekonomických přínosech plynoucích pro společnost? - odpovězeno Doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. – Dokážete popsat cílového zákazníka? Myslíte si, že 16 respondentů je dostatečný vzorek? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO