Automatizované plánování zdravotnických služeb

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce je věnována vývoji webové aplikace pro plánování služeb zdravotnického personálu. Pojednává o různých částech aplikace, jako jsou algoritmy nebo softwarové nástroje. Systém umožní generování služeb na základě požadavků zaměstnance nebo administrátora při respektování legislativy.
The Diploma thesis is devoted to the development of a web application for scheduling the services of medical staff. It discusses the different parts of the application such as algorithms or software tools. The system will allow the generation of services based on the requirements of the employee or administrator, respecting the legislation.
Description
Citation
JANÍČKOVÁ, N. Automatizované plánování zdravotnických služeb [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Martin Augustynek, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Mézl, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vratislav Harabiš, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Sekora (člen) Ing. Filip Plešinger, Ph.D. (člen) Ing. Vratislav Čmiel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-08
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Ing. Harabiš položil otázku: Je Vaše řešení již nasazeno v ostrém provozu? Doc. Augustynek položil otázku: Pracuje Váš systém i např. s dlouhodobou nemocenskou? Ing. Čmiel položil otázku: Jaká je finanční náročnost provozu Vašeho systému vzhledem k použitému komerčnímu řešení? a odpověděla na otázky členů komise a oponenta. Studentka obhájila diplomovou práci
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO