Návrh změny motivačního systému firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na zlepšení motivačního systému firmy. V teoretické části jsou uvedena základní teoretická východiska, která souvisí s pojmem motivace. V analytické části je popsán současný motivační systém a dále je provedeno dotazníkové šetření. Na základě kvantitativního výzkumu jsou sestaveny návrhy, které mají zvýšit spokojenost a motivaci zaměstnanců.
The diploma thesis focuses on improving the company's motivation system. The theoretical part presents the basic theoretical background, which is related to the concept of motivation. The analytical part describes the current motivation system and a questionnaire survey is conducted. Based on quantitative research, proposals are made to increase employee satisfaction and motivation.
Description
Citation
KLAŠKOVÁ, K. Návrh změny motivačního systému firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Matúš Varjan, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-10
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta práce - Ing. Ptáček: Není tvrzení o rozdílnosti preferencí benefitů v rámci generací v rozporu se závěřem diplomové práce? - odpovězeno Prof. Koráb: Jaká byla návratnost dotazníku rozeslaného do společnosti? Byl vzorek reprezentativní? - odpovězeno Ing. Videcká: Spočítala jste si náklady na pracovníka? Ing. Varjan: Můžete objasnit benefit home-office v kontextu certifikací zvolené společnosti? Jaký budou mít dopad navrhované změny na výkonnost společnosti? - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO