Průběh zakázky ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou řízení rizik v průběhu zakázky ve společnosti Besta Trade s.r.o., zabývající se zpracováním plechů CNC technologií. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy a metody týkající se této problematiky. V analytické části je popsán průběh zakázky a identifikována všechna možná rizika, která se mohou v průběhu zakázky vyskytnout. Jejich identifikace je provedena pomocí vybraných nástrojů – metoda FMEA. V návrhové části jsou navržena opatření, jejichž záměrem je snížit velikost rizik v průběhu zakázky.
The master’s thesis deals with the issue of risk management during the contract in the company Besta Trade s.r.o., dealing with sheet metal processing CNC technology. The theoretical part explains the concepts and methods related to this issue. The analytical part describes the course of the contract and identifies all possible risks that may occur during the contract. Their identification is performed using selected tools - FMEA method. Measures are proposed in the design part, the intention is to reduce the size of risks during the contract.
Description
Citation
GŘUNDĚLOVÁ, B. Průběh zakázky ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Michal Karas, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Kuba, DiS. (člen) Ing. et Ing. Kateřina Procházková, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2022-06-08
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno s nedostatky. Ing. Procházková - Jak dlouho trvá, než společnost najde novou dodavatelskou společnost? Jak lze předejít riziku nedostatku dodavatelů? - Odpovězeno částečně. Ing. Kuba - Existuje zavedená kontrola kvality v podniku? Jsou již zaměstnáni v podniku bývalí studenti střední školy, se kterou doporučujete navázat spolupráci? - Odpovězeno s nedostatky. doc. Zich - Byla rizika identifikována k již probíhající zakázce? Lze ekonomicky vyhodnotit prospěšnost spolupráce se střední školou? - Částečně odpovězeno. O hodnocení komise se hlasovalo a rozhodlo se o E.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO