Hodnocení lokální svalové zátěže na výrobní lince

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na lokální svalovou zátěž ve výrobních procesech. Provedená analýza hodnotí stav zátěže na konkrétní lince. Práce je doplněna o preventivní opatření, které by měly zátěž snižovat.
This diploma thesis focuses on local muscle load in production processes. The performed analysis evaluates the state of the load on specific lines. The diploma thesis is complemented by preventive measures that should reduce the load.
Description
Citation
SLÁMOVÁ, N. Hodnocení lokální svalové zátěže na výrobní lince [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Hana Pačaiová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Róbert Jankových, CSc. (místopředseda) doc. Dr. Ing. Daniel Prostredník, CSc. (člen) Ing. Jan Šrámek, Ph.D. (člen) Ing. Michal Drlík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Studentka seznámila členy komise se svou závěrečnou prací na téma "Hodnocení lokální svalové zátěže na výrobní lince". Studentka úspěšně zodpověděla otázku oponenta. Na základě jakých standardů a norem jsou definována hraniční pásma zatížení svalů? (zodpovězeno) Z jakých veličin vychází kategorie pro zatěžování svalů? (zodpovězeno) Jak se měří svalová zátěž? (zodpovězeno) V SW do kterého zakreslujete výsledky neumožňoval upravit osu X? (částečně zodpovězeno) Když vyjde velmi malé zatížení, jaké je kritérium pro zlepšení? (částečně zodpovězeno)
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO