Bezdrátový komunikátor pro lodní sport

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práca sa zaoberá technológiami, ktoré súvisia s bezdrôtovým prenosom signálu, technológiou Bluetooth a návrhom zariadenia, ktoré slúži na distribúciu povelov kormidelníka na veslárskej lodi. Zariadenie pozostáva z dvoch častí, ktoré medzi sebou komunikujú pomocou technológie Bluetooth. Obe časti zariadenia teda disponujú Bluetooth modulom, ktorý pracuje u oboch častí v odlišnom režime. Riadenie procesu párovania zariadení zabezpečuje mikrokontrolér. Na komunikáciu s okolím využíva zariadenie tlačidlá a na signalizáciu LED diódy.
The work deals with technologies related to wireless signal transmission, Bluetooth technology and the design of a device that is used to distribute helmsman's commands on a rowing boat. The device consists of two parts that communicate with each other using Bluetooth technology. Thus, both parts of the device have a Bluetooth module that works in both parts in different modes. The control of the device pairing process is provided by a microcontroller. There are buttons used for external communication and LEDs for signalization.
Description
Citation
KUBOVIČOVÁ, L. Bezdrátový komunikátor pro lodní sport [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Lukáš Fujcik, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Jan Leuchter, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Křivík, Ph.D. (člen) Ing. Imrich Gablech, Ph.D. (člen) Ing. Alexandr Otáhal, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Studentka seznámila komisi se svou bakalářskou prací. Prezentovala dosažené výsledky a proběhla diskuze na dané téma BP. Následně studentka zodpověděla všechny otázky oponenta i členů komise. Kvalita textové čáísti práce byla na nižší úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO