Návrh na rozšíření investičního portfolia akciového hedgeového fondu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem na rozšíření investičního portfolia akciového hedgeového fondu, který je zaměřen na technologické tituly. Vybrané společnosti jsou podrobeny finanční analýzou, poté je provedeno mezipodnikové srovnání a verifikace pomocí bankrotního modelu. Z této analýzy je formulován vlastní návrh na rozšíření investičního portfolia akciového hedgeového fondu.
The diploma thesis deals with the proposal to expand the investment portfolio of the equity hedge fund, which is focused on technology stocks. Selected companies are subjected to financial analysis, then an intercompany comparison and verification using a bankruptcy model is performed. From this analysis, a proposal is made to expand the investment portfolio of the equity hedge fund.
Description
Citation
KRČÁL, D. Návrh na rozšíření investičního portfolia akciového hedgeového fondu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-13
Defence
Otázky vedoucího - částečně zodpovězeno. Otázky oponenta - zodpovězeno. doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc - V práci používáte bodovací metody v analýze komparací společností. Na základě jakých parametrů jsou uvedená kritéria relevantní pro Vaši práci? Co představují váhy u této analýzy? Zodpovězeno. doc. Ing. František Bartes, CSc. - V práci jste zpracoval Spider analýzu. V ní máte zakreslen oborový průměr s osmi ukazateli. Opravdu mají veškeré ukazatele u oborového průměru stejnou výši? Částečně zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO