Návrh, tvorba a implementace softwarové aplikace ve firemním prostředí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této práce je analyzovat, navrhnout a implementovat informační systém pro řízení zásob dermatologické kliniky. Práce je strukturována do tří hlavních kapitol. První kapitola popisuje teoretická východiska potřebná pro implementaci informačního systému ve formě webové aplikace. Dále jsou popsány různé analytické metody určené pro návrh a implementaci změny ve společnosti. Druhá kapitola analyzuje společnost a současný stav řízení zásob. Poslední část práce se zabývá návrhem, implementací a nasazením aplikace s využitím osvědčených postupů. Je analyzován proces změny, zhodnocena potenciální rizika a odhadnut harmonogram projektu. Dosažené výsledky jsou vyhodnoceny a je navrženo několik dalších vylepšení.
The goal of this thesis is to analyze, design and implement an information system for inventory management of a dermatologic clinic. The thesis is structured into three main chapters. The first chapter describes a theoretical foundation required for the implementation of an information system in form of a web application. It also describes various analytical methods used for designing and implementing a change in a company. The second chapter analyzes the company and current situation of the inventory management. The last part of the thesis is concerned with a design, implementation and deployment of the application using industry best practices. The process of change is also analyzed, potential risks are evaluated and the project schedule is estimated. Achieved results are evaluated and several further improvements suggested.
Description
Citation
FILO, J. Návrh, tvorba a implementace softwarové aplikace ve firemním prostředí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Novák, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Otázky oponenta: zodpovězeno doc. Novotný: Umí Vámi navržená webová aplikace filtraci na základě zadání datumů? - zodpovězeno RNDr. Chvátalová: U diagramu na str. 51 Vaší DP prosím okomentujte poslední rozhodovací strom. - zodpovězeno Ing. Novák: Jakým způsobem je webová aplikace napojená na současný ERP systém? - zodpovězeno Ing. Novák: Proč by zákazník měl využít Vámi navržený skladový systém místo současně nabízených řešení, jako je systém Pohoda? - zodpovězeno Mgr. Konečný: Proč jste v ekonomickém zhodnocení uvedl nulové náklady na vývoj? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO